Bestrijding van alle ongedierte
grondig en doeltreffend 24/7

Wij bestrijden alle ongedierte in uw horecazaakkantoortoonzaalopslagruimtenburelenwinkelsarchiefruimteninstallatiesinkomhalrestaurantburelen

Elk bedrijf en elk ongedierte probleem is voor ons uniek. Daarom krijgt u steeds een offerte op maat van het ongedierteprobleem in uw bedrijf. Naar gelang uw sector kunnen wij werken volgens de HACCP , BRC of IFS richtlijnen.

U krijgt een concreet gepersonaliseerd plan. Heeft u behoefte aan een (regelmatige) opvolging dan krijgt u van ons een voorstel op maat.

Bij opvolging sturen wij uw ongediertebestrijdingsplan bij. Wij bekijken hoe dat de situatie zich evolueert, zodanig kunnen wij flexibel inspelen op de noodzaak en de te ondernemen stappen.

Ongedierte tem je niet!

Alleen doeltreffende oplossingen verhelpen het probleem.

Wij kunnen ook preventief werken zodat uw bedrijfsruimtes steeds ongediertevrij  zijn.

Wie zijn wij

Ervaren, betrouwbaar, doeltreffend

Wij zijn een team van ongediertebestrijders. Hierdoor staat er iemand voor u paraat in elke provincie en dat 24/7 als het dringend is. Elke bestrijder is een deskundige op het gebied van ongedierte en de bestrijding of verdeling hiervan. Bij een normale afspraak komen wij eerst naar uw probleem kijken. Is het echter dringend dan kan de behandeling onmiddellijk worden uitgevoerd. Naar gelang de situatie zal er een opvolgingsbehandeling nodig zijn.

Er wordt steeds een indicatieve prijs op voorhand meegedeeld. Waarom indicatief? Omdat de oorsprong / de bron van het ongedierte soms pas zichtbaar wordt op het moment van de 1ste behandeling. Dit is dus afhankelijk van hoe ernstig uw ongedierteprobleem is.

100%

“Wij gaan doeltreffend te werk, zodat u terug een gerust gevoel krijgt!”

Uw ongedierte onze zorg

Bel ons, wij bevrijden u van alle ongedierte

De ongediertebestrijding gebeurt volgens de HACCP normen. Al onze mensen graan grondig te werk, een professionele aanpak op maat van uw bedrijf. Wij hebben veel horeca-klanten maar wij hebben klanten in bedrijven met heel diverse activiteiten.